Luotettava fysioterapian ja kuntoutuksen asiantuntija palveluksessasi

Fysioterapiapalvelut Porissa

Fysioterapia sisältää useita liike- ja liikuntahoitomenetelmiä asiakkaan kunnon, tavoitteen ja toimintakyvyn mukaan.

Fysioterapiamenetelminä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa käytetään mm. liikkuvuutta sekä lihasvoimaa parantavia harjoitteita. Harjoittelua ohjaa fysioterapeutti (AMK).

Hoito-ohjelmassa pyritään jatkuvasti etenevään kuormitusohjelmaan, joka ottaa huomioon myös potilaan erityisvaatimukset sekä työssä että vapaa-aikana.

Fysioterapiapalveluitamme

 • Fysioterapia: erityismuotoina neurologinen fysioterapia, allasterapia, geriatrinen fysioterapia
 • Lasten fysioterapia
 • Akupunktio
 • Lantionpohjan toimintahäiriöiden tutkimus ja hoito
 • Kipuhoidot
 • Allasterapia
 • Kinesioteippaus ja faskiateippaus
 • Hieronta
 • Terveystuotteiden ja pienapuvälineiden myynti sekä lantionpohjan kuntoutuslaitteiden vuokraus
 • Fyysisen toimintakyvyn kartoitus
 • Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoitus
 • Apuvälinetarpeen kartoitus
 • Heikentyneiden muistitoimintojen kuntoutus
 • Monimuotoiset ja -sisältöiset hoitolahjakortit, toivomusten mukaisina.

Asiakkaillamme on mahdollisuus jatkaa kuntoutumistaan osallistumalla Asahi Health -ryhmään. Asahi on itämaisista lajeista vaikutteita saanutta suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Hitaasti ja keskittyneesti suoritettavat liikesarjat hellivät kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa. Asahi sopii erityisesti hartiaseudun vaivojen, kaatumisesta johtuvien murtumien sekä stressin aiheuttamien psykosomaattisten ongelmien hoitoon.

Tutustu hinnastoon.

Lantionpohjan toimintahäiriöitä esiintyy yleisesti kaikenikäisillä naisilla ja miehillä. Esimerkiksi virtsankarkailu, ulosteen pidätyskyvyn ongelmat, ummetus, emättimen laskeumat, lantiopohjan kiputilat, alaselkäkivut sekä eturauhasongelmat ovat tyypillisiä vaivoja. Lantionpohjan fysioterapia sisältää yksilöllisen harjoitteluohjelman, jonka avulla vahvistetaan tai rentoutetaan lantionpohjan lihaksia. Harjoittelun ja tutkimuksen apuna voidaan käyttää EMG-laitetta ja elektroterapiaa.

Asiakkaan fyysisen ja/tai psykofyysisen toimintakyvyn kokonaisvaltaista ja laaja-alaista harjoittamista tavoitteena mahdollisimman itsenäinen selviytyminen elinympäristössä mukaan lukien sosiaalinen kanssakäyminen. Sisältää rentousterapian sekä kehon (ruumiin) hallintaa ja itsetuntemusta edistävät harjoitukset sekä liikuntaharjoittelun. 

Fysioterapeutti toimii asiatuntija-apuna ja tarvittaessa tekee yhteistyötä toisten ammattilaisten kanssa.

Meiltä löydät runsaasti erilaisia terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat Meditermin lääkinnälliset hoitosukat turvotuksen hoitoon sekä mittojen mukaan valmistetut tuki- ja lentosukat, jotka sopivat sekä työhön että matkustamiseen. Meiltä saat myös Mediteamin pienapuvälineet arjen askareita ja elämää helpottamaan. 

Myymme anatomisesti muotoillut tyynyt, kylmägeelit ja -pakkaukset, jumppakuminauhat ja liukuesteet. Tilaustoimituksena myös erilaiset selkätuet, polvituet, rannetuet yms. 

Toteutamme allasterapiaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Osallistumme yhteistyö- ja verkostopalavereihin hoito-, asumis- ja hoivayksiköissä.

Haluamme valmistautua tuloosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jolla kerrot meille perustietoja itsestäsi ja terveydentilastasi. Hoitojaksosi lopuksi pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi ja voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta.

Selvitetämme asiakkaan liikkumis- ja toimintakyvyn tason, luonteen ja ongelmat sekä arvioimme fysioterapian tarpeen ja mahdollisuudet. Otamme aina asiakkaan oman näkemyksen ja toiveet huomioon. Asiakkaan asento ja elämisen laatu voivat olla tutkimisen ja arvioinnin kohteena.

Yleisempiä arviointimenelmiä ovat havannointi, haastattelu, palpointi tai muu manuaalinen tutkiminen, lomakekyselyt sekä erilaiset testaukset ja mittaukset. Saatua tietoa käytetään johtopäätösten teossa ja fysioterapian suunnittelussa sekä terapian vaikutusten arvioinnissa, muutosten seuraamisessa ja tietojen välittämisessä. Tutkiminen eri muodoissa voi liittyä terapiajaksoon, fysioterapeuttiseen seurantaan tai konsultaation.

Kelan suorapalautus

Lääkärin lähetteellä saat Kela-korvauksen, jolloin maksat hoidosta vain omavastuuosuuden. Haemme Kelan korvauksen puolestasi. Tarkan summan saat, kun otat lääkärin lähetteen mukaan ja pyydät henkilökuntaamme laskemaan summan. Tästä linkistä pääset Kelan sivuille katsomaan korvausperusteita.

Suosittele meitä