Luotettava fysioterapian ja kuntoutuksen asiantuntija palveluksessasi

Ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessasi

Hoitolaitoksemme henkilökunta on sitoutunut tuottamaan korkeatasoisia fysioterapiapalveluja. Tavoitteenamme ovat luotettavat ja turvalliset hoitotoimenpiteet, joilla pyrimme saamaan tyytyväisiä asiakkaita, palveluiden tilaajia sekä ostopalveluiden rahoittajia. 

Varmistamme fysioterapiapalvelujen laadun kouluttamalla henkilökuntaamme jokaisen omalla erikoisosaamisen alueella sekä huolehtimalla henkilökuntamme hyvinvoinnista ja terapiavälineiden moitteettomasta kunnosta.

Lue tarkemmat esittelyt alta!

Henkilökunta

Kirsi ValpioKirsi Valpio
Fysioterapeutti
Akupunktio

MET-lihasaktivointitekniikat
toimitusjohtaja
p. 0440 645 700
info@fysions.fi

Kirsi Valpiolla on fysioterapeutin työkokemusta yli 30 vuoden ajalta, niistä yli 25 vuotta toimimisesta myös hoitolaitosyrittäjänä ja työnantajana. Kirsillä on laaja-alainen koulutus muun muassa tuki- ja liikuntaelinoireisten, neurologisten ja vaikeavammaisten asiakkaiden kuntoutuksessa. Hän on suorittanut myös geriatrisen kuntoutuksen erityisosaajakoulutuksen, Muistikuntoutuksen (Muisku) ja Dementiatyön Passi-koulutuksen. 

Apua löytyy niin hyvänlaatuiseen asentohuimaukseen kuin kotiolojen esteettömän liikkumisen ongelmiin. Akupunktion, kinesioteippauksen ja faskiakäsittelyn avulla saadaan usein myös toiminta- ja liikuntakyky kohenemaan. Fysioterapeutin luennot, ohjaukset ja teema-aiheiset ryhmät voidaan räätälöidä kunkin tilaajatahon oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Valmistautuminen luentoon on tunnollista ja perehtynyttä motolla ”teen sen minkä lupaan, lupaamatta liikaa”.

Minna NurmilehtoMinna Nurmilehto
Fysioterapeutti
(AMK)
p. 040 536 0290

Minna Nurmilehto on vannoutunut lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitaja, jolla on apunaan vankka fysioterapeuttinen tieto ja ajanmukainen tutkimus- ja hoitovälineistö. Monimuotoinen työkokemus aikuisneurologisten ja vaikeavammaisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, ASLAK/veteraanikuntoutus, muistikuntoutus (Muisku) sekä Dementiatyön Passi-koulutus antavat hyvän lähtökohdan kuntouttavan työn toteuttamiselle yksityissektorilla. 

Minna on viikoittain Fysionsissa toimivan Asahi Health -ryhmän ohjaaja. Erilaiset lihaskalvoalueen (=myofaskia) käsittelytekniikat ja selkärangan manuaalisen hoidon täydennyskoulutukset täydentävät jo ennestään asiakaslähtöistä hoitotapaa. Ergonomisen työnohjaajan koulutus antaa Minnalle sekä yksilö- että ryhmäohjauksen tasolla pätevyyden onnistuneeseen työtapojen tarkasteluun ja esimerkiksi siirto- ja nostotekniikoiden oikeaoppiseen ohjaukseen.

Mari Mitikka Minna Nurmilehto
Sihteeri-assistentti

Marilla on markkinointiin suuntautunut tradenomin koulutus takanaan. Hän on liikuntaa aktiivisesti harrastava Fysionsin monitoiminainen.
 

Samu Sjövall 
Fysioterapeutti (AMK)
p. 044 065 6100
Sijainen

Samu toimii fysioterapeutti Anna Setälän hoitovapaan sijaisena. Fysioterapeutin työura on vasta aluillaan, mutta vasta valmistuneena koulun opit ovat tuoreena mielessä ja työmotivaatio sekä halu itsensä kehittämiseen ovat huipussaan. Samun asiakaslähtöinen ja reipas työote takaa laadukkaan hoidon. Opintojensa aikana syvempää tietämystä Samu on saanut mm. selän mobilisaatioon Maitland-tekniikan peruskurssilta sekä polven kiputiloihin Polven etuosan kiputila-kurssilta James Selfen kouluttamana.

Suosittele meitä