Luotettava fysioterapian ja kuntoutuksen asiantuntija palveluksessasi

Ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessasi

Hoitolaitoksemme henkilökunta on sitoutunut tuottamaan korkeatasoisia fysioterapiapalveluja. Tavoitteenamme ovat luotettavat ja turvalliset hoitotoimenpiteet, joilla pyrimme saamaan tyytyväisiä asiakkaita, palveluiden tilaajia sekä ostopalveluiden rahoittajia. 

Varmistamme fysioterapiapalvelujen laadun kouluttamalla henkilökuntaamme jokaisen omalla erikoisosaamisen alueella sekä huolehtimalla henkilökuntamme hyvinvoinnista ja terapiavälineiden moitteettomasta kunnosta.

Lue tarkemmat esittelyt alta!

Henkilökunta

Kirsi ValpioKirsi Valpio
Fysioterapeutti
Akupunktio

MET-lihasaktivointitekniikat
toimitusjohtaja
040 844 5939
kirsi.valpio@coronaria.fi

Kirsi Valpiolla on fysioterapeutin työkokemusta yli 30 vuoden ajalta, niistä yli 25 vuotta toimimisesta myös hoitolaitosyrittäjänä ja työnantajana. Kirsillä on laaja-alainen koulutus muun muassa tuki- ja liikuntaelinoireisten, neurologisten ja vaikeavammaisten asiakkaiden kuntoutuksessa. Hän on suorittanut myös geriatrisen kuntoutuksen erityisosaajakoulutuksen, Muistikuntoutuksen (Muisku) ja Dementiatyön Passi-koulutuksen. 

Apua löytyy niin hyvänlaatuiseen asentohuimaukseen kuin kotiolojen esteettömän liikkumisen ongelmiin. Akupunktion, kinesioteippauksen ja faskiakäsittelyn avulla saadaan usein myös toiminta- ja liikuntakyky kohenemaan. Fysioterapeutin luennot, ohjaukset ja teema-aiheiset ryhmät voidaan räätälöidä kunkin tilaajatahon oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Valmistautuminen luentoon on tunnollista ja perehtynyttä motolla ”teen sen minkä lupaan, lupaamatta liikaa”.

Minna Nurmilehto

Minna Nurmilehto
Fysioterapeutti
(AMK)
040 536 2090
minna.nurmilehto@coronaria.fi

Minna Nurmilehto on vannoutunut lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitaja, jolla on apunaan vankka fysioterapeuttinen tieto ja ajanmukainen tutkimus- ja hoitovälineistö. Monimuotoinen työkokemus aikuisneurologisten ja vaikeavammaisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, ASLAK/veteraanikuntoutus, muistikuntoutus (Muisku) sekä Dementiatyön Passi-koulutus antavat hyvän lähtökohdan kuntouttavan työn toteuttamiselle yksityissektorilla. 

Minna on viikoittain Fysionsissa toimivan Asahi Health -ryhmän ohjaaja. Erilaiset lihaskalvoalueen (=myofaskia) käsittelytekniikat ja selkärangan manuaalisen hoidon täydennyskoulutukset täydentävät jo ennestään asiakaslähtöistä hoitotapaa. Ergonomisen työnohjaajan koulutus antaa Minnalle sekä yksilö- että ryhmäohjauksen tasolla pätevyyden onnistuneeseen työtapojen tarkasteluun ja esimerkiksi siirto- ja nostotekniikoiden oikeaoppiseen ohjaukseen.

Titta Virtanen

Titta Jokinen

Fysioterapeutti

p. 044 065 6100

titta.virtanen@coronaria.fi

Titta valmistui fysioterapeutiksi 2016 Satakunnan Ammattikorkeakoulusta. Hän on työskennellyt valmistumisestaan  lähtien fysioterapeuttina hyvin erilaisten potilasryhmien parissa. Nykyisessä työssään hän kuntouttaa niin neurologisia kuin tuki- ja liikuntaelinsairaita aikuisasiakkaita kuten myös lapsiasiakkaita. Lisäkoulutuksia Titta on käynyt mm. lihaskalvojen käsittelyistä, lasten liikunta- ja rasitusvammoista sekä olkapään kuntoutuksesta. Jälkimmäisin onkin Titan erikoisalaa ja sitä kohtaan hän tunteekin suurta paloa ja mielenkiintoa. Vapaa-ajallaan Titta ohjaa  liikuntaryhmiä.

Suosittele meitä